Topstory

Hírek rólunk, legújabb termékeinkről, a világról és ahogy mi látjuk.

Az elkészült ajándékok már a Pick Pack Pont-okban is átvehetők.

A webáruházunkban megrendelt ajándékok átvehetők a Pick Pack Pont átvételi pontokon az országban.

A Pick Pack Pont egy költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgálat, mellyel a webshopunkban leadott internetes rendeléseit egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 170 település több mint 500 kiszállítási pontján.

A rendeléskor a szállítási információ között egyszerűen válazd ki a hozzád leközelebb eső Pick Pack Pont átvevő helyet. Hamarosan értesítést kapsz, amikor átveheted az megrendelt termékeket, a kiválasztott helyen.

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket –előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek.

Bővebb információ: http://www.pickpackpont.hu/

Kosár

Jelentkezz be vagy regisztrálj ha még nem tetted meg! Az eddigi munkád nem vész el.
Ápr. 21. Konrád
Ápr. 22. Csilla
Ápr. 23. Béla
Ápr. 24. György
Ápr. 25. Márk