Topstory

Válassz, arcolj, oszd meg!

Válassz egy alapképet, add hozzá az arcképedet, és oszd meg a világgal!

Mi az „arcolás”?

Az „arcolás” egyedi fénykép elhelyezést jelent az előre elkészített /kilyukasztott/ képre. A felhasználó feltölti a saját képét és a szerkesztő gombok használatával a kívánt pozícióba helyezi a kiválasztott képen.

Kell-e rendelnem ajándéktárgyat ahhoz, hogy „arcoljak” és a kész képet elküldhessem másnak is?

Nem, az „arcoláshoz” nem kell rendelni ajándéktárgyat. Az elkészült kép elküldéséhez csak egy egyszerű regisztráció és az Általános Felhasználási Feltételek elfogadása szükséges.

Hova kerül a kép az ajándéktárgyra?

A kép a kiválasztott ajándéktárgyra a legoptimálisabban, a kép méretétől és kiterjedéstől függően kerül felhelyezésre az esztétikai és gyártási paramétereket figyelembe véve.

Saját fotót is lehet ajándék tárgyra nyomtatni?

Igen. Erre két mód is van.
1. A kezdőoldalon a képkategóriák közül válaszd a "Keretek"-et és a kiválasztott keretbe töltsd fel és állítsd be a képedet.
2. PROFIL menü pont alatt, a már korábban, arcoláshoz feltöltött saját képet ki islehet választani a VÁSÁRLÁS gombra kattintva, ezután már csak a megrendelni kívánt terméket kell kiválasztani.

Így saját fotó kerülhet az ajándék tárgyra, „arcolás” nélkül.

Arcolható-e, feliratozható-e a saját fotó?

Nem, a saját fotó nem „arcolható” és nem feliratozható. A szükséges méret változtatás után kerülhet fel az ajándék tárgyakra.

Kosár

Jelentkezz be vagy regisztrálj ha még nem tetted meg! Az eddigi munkád nem vész el.
Ápr. 21. Konrád
Ápr. 22. Csilla
Ápr. 23. Béla
Ápr. 24. György
Ápr. 25. Márk