Topstory

.

Te is lehetsz Mona Lisa!

Add az arcodat /barátod arcát/ a Mona Lisa képhez, vagy válassz másik „arcolható” képet, a számos kategóriában található sok-sok kép közül! Egyszerűen csak tölts fel egy arcképet - ami lehet a tiéd vagy a barátodé, barátnődé - és add hozzá a kiválasztott képhez. A feltöltött képedet könnyen az előre elkészített helyre illesztheted, színezheted a kezelőfelület segítségével.

Ha akarsz tetszőleges méretű és színű szöveget is helyezhetsz a képre!

Máris kész az új külsőd! - Ha tetszik, oszd meg a Facebook-on!Regisztráláskor ajándék kupont kapsz!

Amikor regisztrálsz egy 5%-os kupont kapsz, amit az első ajándéktárgy vásárláskor felhasználhatsz. Ha többször is visszatérsz vásárolni, minden második vásárlás után újabb 5%-os kupon érkezik címedre, amit a legközelebbi vásárláskor tudsz felhasználni.

Egyedi ajándéktárgyat is vásárolhatsz

Az elkészült /arcolt/ képpel rendelhetsz a sokféle ajándéktárgy közül. Legyen saját vicces képeddel ellátott fényképes bögréd, táskád, pólód vagy egérpadod!

Választhatsz olyan képet is, amit nem lehet "arcolni" - ezek nincsenek kilyukasztva és egy kis ikon jelzi is ezt - ilyenkor a kép kiválasztása után, egyedi feliratot tehetsz rá, utána pedig választhatsz egy ajándéktárgyat amire rákerül a kiválasztott kép. 

Saját fotód/grafikád is felkerülhet az ajándéktárgyakra!

Ilyenkor több lehetőséged is adódik:

1. - Kiválaszthatsz egyet a "Keretek" képkategóriában található képek közül (van keret nélküli "üres kép" is), és fel kell töltened hozzá a kinyomtatni szánt képedet ugyan úgy mint az arcolás esetén. Ha elrendezted a képedet a kereten belül - feliratot is adhatsz hozzá - ahogy neked tetszik, kattints a VÁSÁRLÁS gombra, majd válassz hozzá terméket.

2. - A PROFIL alatt található saját, arcoláshoz már korábban feltöltött képeid közül is választhatsz egyet vásárláshoz. Ebben az esetben viszont nem választhatsz hozzá keretet és nem is tehetsz rá feliratot. A kép változatlanul kerül a termékre.

Ajándéknak is kíváló! Készíts magadnak igazán egyedi fényképes ajándékokat!

Válassz kedvedre!

Jó „arcolást” kívánunk!

Az Arcolj.hu Csapata

Kosár

Jelentkezz be vagy regisztrálj ha még nem tetted meg! Az eddigi munkád nem vész el.
Ápr. 21. Konrád
Ápr. 22. Csilla
Ápr. 23. Béla
Ápr. 24. György
Ápr. 25. Márk