Topstory

EGY KIS SEGÍTSÉG! A weboldalon található kiváló minőségű termékekre a kiválasztott és „arcolt” képeket egyedileg – fotó minőségben - nyomtatjuk. A termékekről több információt a termékképre kattintva kaphatsz. A képek méreteit az ajándék tárgy adottságai alapján optimalizáljuk. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.
1.789 Ft
Bögre Narancs füllel

A bögrén látható kép csak illusztráció, a végleges termékre a saját, arcolt kép alkotásod kerül.

Fehér kerámiából, narancs színű füllel és peremmel, 3dl-es, 72 mm átmérőjű. Mosogatógépben a bögrék moshatóak, de javasolt a kézi mosásuk, mert gyakori használat esetén a gépi mosás kifakítja a színeket. Szükség szerint egyedi kívánságokat is teljesíteni tudunk, hogy a vevőink kedvére való fényképes ajándékot hozzunk létre. Ehhez kérünk hívd ügyfélszolgálatunkat!

Az alábbi képen néhány képünk látható a bögréken. A nem arcolható képek között találhatsz olyat is ami teljesen körbe éri a bögrét, mint a képen látható színes gyíkok.

3bogre

Az arcolj.hu weboldal Magyarország első arcolható, saját fényképpel személyre szabható képkészítő oldala! Feltöltött fotódat helyezd el az előre elkészített képekbe, oszd meg és ha akarsz, az így elkészített alkotásoddal fényképes, egyedi ajándéktárgyat is rendelhetsz!

Kosár

Jelentkezz be vagy regisztrálj ha még nem tetted meg! Az eddigi munkád nem vész el.
Ápr. 21. Konrád
Ápr. 22. Csilla
Ápr. 23. Béla
Ápr. 24. György
Ápr. 25. Márk